aparat dentar invizibil invisalign dentaplus

Aparat dentar invizibil – indreptarea dintilor din aproape in aproape

Cand vine vorba de indreptarea dintilor, toti pacientii viseaza la un aparat dentar invizibil.

Ei bine, daca in urma cu ceva timp, asa ceva era imposibil, astazi putem accesa varianta “Invisialign”, un sistem ortodontic de ultima generatie, fara brackets sau sarme.

Acest sistem este compus dintr-un set de elemente de plastic transparent, numite “gutiere”, care, purtate succesiv, indreapta dintii din aproape in aproape. Gutierele sunt proiectate cu ajutorul unui program de imagistica computerizata, se poarta zilnic si se schimba aproximativ o data la 2 saptamani. Lipsind avantajul aparatelor fixe care nu lasa purtatorul sa ia “o mica pauza de la aparat”, este foarte importanta respectarea indicatiilor de purtare, recomandandu-se scoaterea gutierelor doar in timpul meselor.

Este potrivit atat pentru adolescenti, cat si pentru adulti, asigurand intr-un mod eficient si confortabil, mult-doritul zambet natural.

Cu toate ca acest sistem revolutionar infrumuseteaza , prin caracterul invizibil, viata multor pacienti ce fugeau de alte tipuri de aparate dentare, Invisalign nu se adreseaza oricarui caz ce necesita tratament ortodontic, asa ca te asteptam la o consultatie sa descoperim impreuna daca esti candidatul ideal pentru un aparat dentar invizibil!

Nu sunt comentarii

Postează un comentariu