Transformă-ți zâmbetul!
transformă-ți viața!

3000

de implanturi

97%

rată de success

+12

ani de experiență clinică

Transformă-ți zâmbetul!
transformă-ți viața!

3000

de implanturi

97%

rată de success

+12

ani de experiență clinică

ÎnainteDupă

Implant dentar inainte Implant dentar dupa

Studiu de caz
Studiu de caz

ÎnainteDupă

Implant dentar inainte Implant dentar dupa

De ce să ne alegi?

Reușită garantată: Rata de succes de peste 97%!

Implanturile noastre au o rată ridicată de succes, datorită atenției acordate tuturor aspectelor importante, precum ar fi igiena, starea dintilor vecini, muscatura, starea osului și a gingiei. Succesul nostru înseamnă liniștea ta.

Implanturi de lungă durată: Managementul gingiei pentru longevitate!

Longevitatea implanturilor tale este determinată și de sănătatea gingiei. Prin aplicarea celor mai recente studii și tehnici, ne asigurăm că gingia ta este gestionată în mod corespunzător înainte și după aplicarea coroanelor. Prin managementul gingiilor adăugăm durabilitate implantului tău.

Experiență fără disconfort: Tehnici digitale și zero sângerare!

Cu tehnici avansate și digitale, implanturile noastre sunt aplicate fără tăieturi, sângerare sau cusături. Acest lucru asigură intervenții scurte, mai puțin neplăcute, o recuperare rapidă și confortabilă, fără durere. De asemenea, rezultatele sunt precise și de lungă durată.

Rezultate naturale și stabile: Stomatologie biologică în acțiune!

Adoptăm principii de stomatologie biologică, utilizând proceduri minim invazive care protejează țesuturile naturale. Astfel, integrarea implanturilor în organism este armonioasă, iar rezultatele obținute sunt naturale și extrem de stabile.

Expertiză și inovație: Medici dedicați și pregătiți în permanență!

Echipa Dentaplus este formată din medici dedicați și experimentați, care se află într-o continuă formare și învățare. Astfel, beneficiezi de cele mai bune tratamente, tehnici avansate și materiale de ultimă generație. Totul, la un preț corect și transparent.

Program de urmărire și profilaxie post-tratament.

Programul nostru de profilaxie post-tratament îți oferă grijă continuă și suport personalizat după finalizarea tratamentului. Prin intermediul acestui program, ne asigurăm că vei beneficia de îngrijire adecvată și măsuri preventive pentru a menține sănătatea dentară pe termen lung.

Implanturi cu protocol Slow Dentistry

La Dentaplus, implanturile sunt realizate cu abordarea Slow Dentistry: diagnostic detaliat, plan de tratament personalizat, abordare holistică, tehnologie de vârf, atenție la detalii, confort și relaxare, rezultate durabile.

 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
  Phone

  Cunoaște-ți implantologul

  Experți în domeniu din 2011;

  Lideri în inovație și performanță;

  Peste 3000 de implanturi realizate;

  Rată de succes de peste 97%.

  Dr. Andrei Constantinovici, Dr. Radu Frumosu și Dr. Alexandra Zamfir formează o echipă definită prin expertiză și competență, susținută de tehnologie de ultimă generație în domeniul implantologiei.

   Programează-te acum!

   Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal