Redobândește-ți zâmbetul în 24 de ore…
sau chiar mai repede!

800

de cazuri RapidFix

99%

rată de success

+8

ani de experiență clinică

Redobândește-ți zâmbetul în 24 de ore…
sau chiar mai repede!

800

de cazuri RapidFix

99%

rată de success

+8

ani de experiență clinică

De ce să ne alegi?

RapidFix cu protocol Slow Dentistry

La Dentaplus, implanturile rapidfix sunt realizate cu abordarea slow dentistry: diagnostic detaliat, plan de tratament personalizat, abordare holistică, tehnologie de vârf, atenție la detalii, confort și relaxare, rezultate durabile.

Mănânci cu încredere și zâmbești din nou!

Recâștigă-ți libertatea de a mânca orice îți dorești și bucură-te de un zâmbet frumos și natural. Dintii ficsi prin tratamentul RapidFix îți redau increderea în tine și îți oferă posibilitatea de a te bucura din nou de viață.

Tehnologie avansată, rezultate rapide și precise!

Cu ajutorul tehnologiei digitale și a tratamentului RapidFix, putem realiza 4-6-8 implanturi dentare care susțin dinti ficsi, în timp record. Beneficiezi de rezultate imediate și precise, în doar 24 de ore sau chiar mai puțin.

Experiență și succes dovedit!

Cu peste 8 ani de experiență și sute de cazuri de succes, echipa Dentaplus implementează protocolul RapidFix cu o rată de succes de 99%. Ai convingerea că vei primi cele mai bune servicii și rezultate durabile.

Tratament personalizat și confort maxim!

Tehnicile digitale ne permit să aplicăm implanturi fără tăieturi, sângerare sau cusături, asigurând intervenții mai scurte și mai plăcute pentru tine. Recuperarea este rapidă, fără durere, iar rezultatele pe termen lung sunt precise și estetice.

SmileCarePlus: Program profilaxie post-tratament!

După finalizarea tratamentului, nu te uităm de tine! Te introducem în programul SmileCarePlus, unde beneficiezi de controale regulate și monitorizarea evoluției tratamentului tău. Astfel, te asigurăm de longevitatea și sănătatea restaurării tale.

 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
  Phone

  Cunoaște-ți implantologul

  Experți în domeniu din 2015;

  Lideri în inovație și performanță;

  Peste 800 de cazuri RapidFix;

  Rată de succes de peste 99%.

  Dr. Andrei Constantinovici, Dr. Radu Frumosu și Dr. Alexandra Zamfir formează o echipă definită prin expertiză și competență, susținută de tehnologie de ultimă generație în domeniul implantologiei.

   Programează-te acum!

   Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal