DESPRE NOI, ECHIPA DENTAPLUS!

Home » Despre noi

Reprezentăm o echipă unită, entuziastă, compusă din specialiști pentru fiecare ramură a stomatologiei moderne. În plus, membrii echipei noastre participă constant la cursuri de educație continuă, atât în țară cât și în străinatate, astfel încât să vă poată oferi cele mai noi tehnici de tratament.

Scanare intraorală, implantologie asistată digital, tehnologie laser sunt doar câteva dintre ramurile pe care tehnologia le duce la graniţa perfecţiunii în execuţie şi asigură un standard extrem de ridicat în stomatologie.

Întotdeauna am considerat că, alaturi de experienţă, compasiune şi eficienţă, acesta este #aPlus-ul din #dentAplus. E standardul #Aplus pe care sunt mândru să îl implementez deja în două locaţii-cheie din Bucureşti: în Bd. Iancu de Hunedoara 35 şi str Râmnicu-Vâlcea 19.

Am construit aici o echipa unită, entuziastă, compusă din specialişti pentru fecare ramură a stomatologiei moderne. Participăm constant la cursuri de educaţie continuă, atât în ţară cât şi în străinătate, astfel încât să vă putem oferi tehnici aliniate cu evoluția industriei stomatologice.

Echipa de profesioniști dedicați

Suntem foarte buni implantologi Implanturile noastre implică
Digital Planning, One Day Implant, Fast and Fixed

Tratamente de endodonţie asistate digital:
tratamente high end efectuate la microscop, reciproc file sesitem

Integrăm trendurile de digital dentistry în elaborarea coroanelor dentare:
CAD/CAM Technology, proceduri minim invazive, Smalt ceramic – IPS eMax

Realizăm faţete dentare realiste:
Digital smile design, Pre-op mock-up, Ceramic enamel, Save the tooth

Clinică modernă în centrul Bucureștiului

Clinica stomatologică DentaPlus cu sediul în București este dotată cu echipamente moderne și o computerizare integrată ce permite realizarea unui tratament stomatologic complex în timp record.

Te poți programa acum la una din cele 3 locații

După trimiterea formularului veți fi contactat de echipa Dentaplus pentru a vă confirma ziua și ora programării.

    Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale si stocarea acestora pe durata perioadei de tratament si profilaxie, dar si pastrarea lor pana cand solicitati retragerea consimtamantului. Art.6(1)lit.(a) din GDPR si ridicarea standardului de sanatate orala a pacientilor nostri constituie interese legitime pentru care va solicitam in mod expres consimtamantul, inclusiv pentru programari.

    andrei constantinovici doctor stomatolog