Dr. Alexandra Zamfir

Dr. Alexandra Zamfir

Medic rezident chirurgie stomatologica si maxilo-faciala

Membru al European Association of Cranio Maxillo-Facial Surgery

#Dentaplus #EchipaExcelenta #StomatologieMaxiloFaciala

Dr. Alexandra Zamfir este un medic rezident în chirurgie stomatologică și maxilo-facială, cu o pasiune puternică pentru domeniul său. Este membru al European Association of Cranio Maxillo-Facial Surgery, confirmând dedicarea sa pentru excelență în acest domeniu specializat.

Ca prim-autor al articolului „Haematological Malignancies diagnosed in the context of mRNA COVID-19 Vaccination Campaign: A Report of Two Cases”, publicat în revista Medicine în noiembrie 2022, Dr. Zamfir demonstrează angajamentul său pentru cercetare și contribuția la literatura medicală.

Participarea sa la diverse congrese și workshop-uri precum Congresul pentru Studenți și Tineri Doctori „stuDENT”, Congresul „Dent4ALL”, Congresul „Dentisium” și Hands-on „Noduri și suturi” evidențiază interesul său constant pentru învățare și îmbunătățirea abilităților profesionale.

Dr. Zamfir a participat, de asemenea, la evenimente precum Straumann Implant Workshop, Congresul de Medicină și Farmacie UMF Carol Davila și EACMFS-European Lecture Series V, unde a avut ocazia să se împărtășească cu experți din domeniul stomatologic și maxilo-facial și să se mențină la curent cu cele mai recente avansuri în domeniu.

Cu un curriculum impresionant și o abordare dedicată față de stomatologia și chirurgia maxilo-facială, Dr. Alexandra Zamfir este o adiție valoroasă în echipa Dentaplus, oferind pacienților săi servicii de calitate și tratamente personalizate.