Dr Andrei Constantinovici

Dr. Andrei Constantinovici

Medic dentist specialist protetică dentară

Competență: implantologie orală

#Dentaplus #SanatateDentara #EchipaExcelenta

membru sser
membru minec romania
certificare digital smile designer
certficare bredent fast and fixed

Dr. Andrei Constantinovici este medic specialist în domeniul proteticii dentare și chirurgiei dento-alveolare, cu o vastă experiență în implantologie, protetică și estetică dentară. A absolvit Facultatea de Medicină Dentară UMF Carol Davila București în 2011 și a urmat un program de rezidențiat în Protetică Dentară timp de 3 ani, obținând titlul de Medic specialist în 2014. De asemenea, a fost doctorand în cadrul Departamentului de Protetică Dentară al UMF Carol Davila București în perioada 2011-2015, iar în 2016 și-a obținut titlul de Doctor în Științe Medicale (PhD) în domeniul protetică/estetică dentară.

Dr. Andrei Constantinovici a avut și activitate didactică în calitate de asistent universitar la disciplina de Protetică Dentară al UMF Carol Davila București. În prezent, se află în ultimul an al programului de rezidențiat pentru a doua specializare în chirurgie dento-alveolară la Universitatea Titu Maiorescu din București.

Activitatea sa profesională se desfășoară în cadrul clinicilor DENTAPLUS pe care le-a fondat în București. Începând cu anul 2022, a început și o colaborare internațională în Madrid. Dr. Andrei Constantinovici este un adept al stomatologiei multidisciplinare și a adunat în cadrul clinicilor DENTAPLUS o echipă de medici specializați în fiecare ramură a stomatologiei moderne. Promovează tratamentele complexe realizate în echipă și este un susținător al conceptului de SLOWDENTISTRY™ în România.

În ultimii ani, Dr. Andrei Constantinovici s-a concentrat pe implantologia ghidată protetic și funcțională, efectuând de la restaurări pe un singur implant până la reabilitări complexe ale întregii cavități orale. Adoptă cele mai recente tehnici digitale, obținând astfel tratamente predictibile și de lungă durată.

Dr. Andrei Constantinovici consideră educația medicală continuă un hobby esențial pentru orice medic pasionat. A participat la diverse module de pregătire, printre care se numără:

  • Membru MINEC și ITY study groups.
  • Partial extraction therapy course, dr. Narayan
  • Venkarataman, București, 2023.
  • Dinu Academy: Complete surgery program: Implantologie, reconstrucție osoasă, țesuturi moi, protezare, dr. Dinu Cristian, Cluj 2022-2023.
  • SHARK Education: Curs de management al țesuturilor moi, dr. Cristian Rotaru, București 2022.
  • Curs de anatomie pe cadavre umane proaspete, dr. Horia Barbu