SOLUȚII FINANCIARE

Potrivit medicului neurolog francez Guillaume Duchenne, un zâmbet autentic implică toţi muşchii fetei.
Durează aproximativ o jumătate de secundă, începe cu pliurile ochilor (acele aşa-zise riduri de expresie) şi se extinde pe toată faţă, cuprinzând obrajii şi buzele.
Aşa ne dăm seama dacă o persoană ne zâmbeşte din toată inima.
Având în vedere aceste implicaţii, la #dentAplus susţinem ideea că oricine are dreptul la un zâmbet sănătos şi vă punem la dispoziţie diverse metode de plată şi oferte: de la plata în rate, cu cardul în rate fixe, cu card avantaj sau pe bază de abonament lunar.

Home » Lista de prețuri stomatologie » Soluții financiare

1. 5% DISCOUNT la achitarea integrală a planului de tratament în avans

Consecutiv consultului de specialitate şi a unor eventuale analize suplimentare (modele de studiu, fotografii, radiografii, CT-uri etc), echipa de medici specialişti DentAplus poate întocmi un plan de tratament cât mai complet. După acceptul planului de tratament de către pacient, acesta poate fi achitat integral în avans, situaţie în care se va acordă un discount de 5% la valoarea totală a planului.

*Acest discount nu se cumulează cu alte oferte sau discounturi oferite de către medici şi/sau clinică.

2. Achitarea progresivă după fiecare şedinţă de tratament

Varianta cea mai răspândită de achitare a tratamentelor stomatologice implică achitarea treptată a procedurilor, pe măsură ce sunt realizate.

3. DentAplan 2 – plata în 2 rate lunare egale, direct în clinică

Pentru planurile de tratament ce însumează valori mai mari de 1500 euro, pacienţii pot opta pentru achitarea tratamentului în 2 rate lunare egale, direct în clinică.

4. DentAplan 6/ DentAplan 12 – plata în 6-12 rate lunare egale, fără dobândă

Prin parteneriatele cu Banca Transilvania, Credit Eurpoe Bank şi ING, DENTAPLUS oferă posibilitatea achitării planurilor de tratament în 6 respectiv 12 rate egale, fără dobânda.  Instrumentele ce intermediază această oferta  sunt cardurile Star BT, Card AVANTAJ restectiv ING CREDIT CARD. Pentru mai multe informaţii, contactaţi-ne.

5. Abonamente DentAplus Smile Care Personal

Abonament lunar de 12 euro ce aduce discount de până la 50%

Alegând această varianta financiară, noi va ajutăm să reduceţi valoarea totală a tratamentului. Puteţi primi planul de tratament realizat de specialiştii DentAplus împreună cu devizul tratamentelor ce urmează a fi efectuate.

Consecutiv achiziţionării abonamentului, specilialistii DentAplus va includ într-un program de sănătate orală ce are că scop monitorizarea şi prevenirea afecţiunilor orale. Beneficiaţi de reduceri la tratamente dentare de top , de până la 50%.

Puteţi beneficia de evaluarea multidisciplinară efectuată de specialiştii noştri certificaţi internaţional. Contact cu o persoană dedicată care asigura consultanţă, prioritate la programări şi managementul urgenţelor stomatologice.

Oferta financiară – DENTAPLUS Smile Care Personal

12 Euro/lună
Gratuit consult iniţial;
Gratuit o igienizare dentară anuală;
Gratuit consultaţie periodică la 6 luni;
50% Discount la procedurile suplimentare de diagnostic: radiografii periapicale, modele de studiu, fotografii intraorale;
10% discount la procedurile de restaurare, endodonţie;
5% discount la procedurile din categoria chirurgie, implantologie, ortodontie*, protetică dentară fixă, protetică dentară mobilă, estetică dentară, parodontologie.
*Discountul nu se aplică la consultaţiile ortodontice periodice.

6. Abonamentele DENTAPLUS Smile Care Corporte ( Silver/Gold)

Abonamentele DentAplus Smile Care Corporate reprezintă cea mai eficientă soluţie financiară pentru servicii stomatologice de top, la preţuri preferenţiale adaptate nevoilor fiecărei companii (abonamente de la 0 la 10 euro/luna).

Beneficiile Abonamentului Corporate:
•    Servicii de top la preţuri prefentiale pentru compania dumneavoastră (abonamente de la 0 la 10euro pe luna)
•    Discount-uri şi gratuităţi pentru membrii familiei angajatului
•    Avantajul de a înscrie un partener în aceleaşi condiţii de care beneficiază angajatul (chiar dacă între aceştia nu există o relaţie de înrudire directă)
•    Şedinţe gratuite, complete de profilaxie (detartraj, periaj professional, fluorizare)
•    Consultaţii de specialitate la sediul companiei dvs.
•    Discount-uri între 10% şi 50% pentru întreagă gama de servicii dentare
•    Acces permanent la o persoană dedicată de contact pentru consultanţă, prioritate la programări şi urgenţe
Oferă-le angajaţilor tăi posibilitatea de a zâmbi în fiecare zi! Solicită oferta personalizată despre abonamentele DentAplus Smile Care Corporate.

7. Răscumpărare DentAplus “Share a Smile” Gift Card

Se spune că zâmbetul persoanei iubite este cel mai frumos cadou. Noi transformăm zicala în fapte: dăruieşte persoanelor dragi un zâmbet perfect cu DentAplus – Share a Smile gift card. Valoarea acestuia poate fi răscumpărată şi decontată din costul total al planului de tratament.