SERVICII DENTAPLUS

Servicii stomatologice complete

Home » Servicii

La DENTAPLUS aveți acces la servicii stomatologice complete: ortodonție de top, implant dentar,

fațete dentare, albire dentară, tratamente stomatologice destinate copiilor și adulților.

DENTAPLUS Kids, deschisă în Dristor în 2017, vine în sprijinul părinților și răspunde în totalitate nevoilor dentare ale copiilor.

Aici am adaptat tratamentele dentare, aparatura și întregul ambient astfel încât să fie dedicate micuților pacienți.

ALBIREA DINȚILOR

Albirea dinților este o procedură care ține de domeniul esteticii dentare ce duce la obținerea unor dinți mai curați, mai deschiși la culoare, deci într-un cuvânt, mai albi.

APARAT DENTAR

Cel mai frecvent se optează pentru un aparat dentar în cazul pacienţilor cu dinţi prea înghesuiţi sau prea spaţiaţi.

COROANA DENTARĂ

O coroană dentară este o restaurare protetică ce acoperă un dinte distrus prin carie sau traumatism, redându-i estetica și funcționalitatea.

DETARTRAJ DENTAR

Prin detartraj de înțelege procedura prin care medicul dentist îndepartează depozitele de tartru de pe suprafețele dentare.

EXTRACȚIE DENTARĂ

În ceea ce privește medicina dentară, prin chirurgie înțelegem un domeniu extrem de vast care cuprinde intervenții diverse, de la extracție de măsea, la rezecții de os și adiții de biomateriale.

FAST & FIXED

Sistemul german de implant dentar ce permite redobândirea zâmbetului în 24 de ore.

FAȚETE DENTARE

Faţetele dentare sunt restaurări protetice extrem de fine prin care se pot corectă diverse defecte dentare fără a compromite sănătatea dintelui.

IMPLANTUL DENTAR

Un implant dentar este practic o rădăcina artificială realizată din diverse materiale care va servi ca suport pentru o restaurare protetică.

KIDS DENTISTRY

Stomatologie dedicată juniorilor.

PARODONTOZA

Paradontoza este termenul popular folosit pentru o plajă vastă de afecțiuni parodontale. Problemele parodontale cuprind afecțiuni ale gingiei și ale osului din jurul dinților.

ONE DAY IMPLANT

Tratamentul One Day Implant promite realizarea imediată a tratamentului de inserare de implant dentar și aplicare a unei coroane.

PROTEZE DENTARE

Prin proteze dentare înțelegem structuri protetice mobile sau mobilizabile care înlocuiesc dinții lipsă.

SCOATEREA NERVULUI

Scoaterea nervului face parte din endodonție, latura stomatologiei care se ocupă de tratamentele de canal.

SMILE DESIGN

Smile Design este un concept prin care pacientul poate vedea rezultatele tratamentului înainte că tratamentul să înceapă.

STOMATOLOGIE LASER

Laserul este un dispozitiv de ultimă generație care folosește energia luminoasă pentru tratamente rapide, sigure și cu un confort sporit pentru pacienți.

Te poți programa acum la una din cele 2 locații

După trimiterea formularului veți fi contactat de echipa Dentaplus pentru a vă confirma ziua și ora programării.

    Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale si stocarea acestora pe durata perioadei de tratament si profilaxie, dar si pastrarea lor pana cand solicitati retragerea consimtamantului. Art.6(1)lit.(a) din GDPR si ridicarea standardului de sanatate orala a pacientilor nostri constituie interese legitime pentru care va solicitam in mod expres consimtamantul, inclusiv pentru programari.

    andrei constantinovici doctor stomatolog

    Ce spun clienții noștri