ALBIREA DINȚILOR

Rezultate imediate la cabinet după 3 ședințe în aceeași zi

Home » Servicii » Albirea dinților

Ce reprezintă tratamentul de albire al dinților?

Albirea dinților este o procedură care ține de domeniul esteticii dentare ce duce la obținerea unor dinți mai curați, mai deschiși la culoare, deci într-un cuvânt, mai albi.

albire dinti tratament cabinet philips zoom

Ce implică albirea dinților?

» Albirea dinților la cabinet (In Office Bleeching) constă în aplicarea unui gel de albire pe dinții pacientului, după protejarea prealabilă a gingiei. Pentru activarea gelului se va folosi o lampă specială laser. O ședință de albire dentară dureaza 15 minute iar pentru rezultate optime se recomandă 3 ședințe ce se pot realiza fie în aceeași zi fie în zile diferite. Rezultatul este imediat.

» Albirea dinților la domiciliu implică confecționarea unor gutiere personalizate pentru fiecare pacient. În aceste gutiere pacientul va aplica acasă un gel special, mai putin concentrat decât în cazul produsului utilizat în cabinet. Gutierele, împreună cu gelul de albire a dinților, vor fi aplicate în cavitatea orală și menținute timp de 4-6 ore (de obicei în timpul somnului). Efectele acestei metode sunt mai lente. De multe ori, albirea la domiciliu este indicată ca un procedeu de continuare sau de întreținere a efectului albirii a dinților în cabinet.

Studiu de caz

ÎnainteDupă

albire inaintealbire dinti dupa

Te poți programa acum la una din cele 2 locații

După trimiterea formularului veți fi contactat de echipa Dentaplus pentru a va confirma ziua și ora programării.

Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale si stocarea acestora pe durata perioadei de tratament si profilaxie, dar si pastrarea lor pana cand solicitati retragerea consimtamantului. Art.6(1)lit.(a) din GDPR si ridicarea standardului de sanatate orala a pacientilor nostri constituie interese legitime pentru care va solicitam in mod expres consimtamantul, inclusiv pentru programari.

andrei constantinovici doctor stomatolog

Ce spun clienții noștri

marian sima doctor stomatolog

Medic dentist | Stomatologie generală

Dr. Marian Sima răspunde la întrebări:

O să mă doară?
Procedura de albire a dinților este una nedureroasă. Uneori, însă, pot apărea sensibilități dentare care pot dura 2-3 zile după tratamentul de albire. Medicul dentist poate recomanda substanțe mineralizante sau desensibilizante care reduc perioada până la dispariția senzației de discomfort.

Cât durează efectul după o albire a dinților?
Efectul obținut după un tratament de albire dentară poate dura 6 luni – 1 an sau chiar mai mult, atat timp cat sunt urmate indicatiile medicului dentist.

Ce măsuri de întreținere se pot lua ?
Specialiștii Dentaplus în albire a dinților recomandă evitarea fumatului, a alimentelor si a băuturilor colorate (cafea, vin roșu, ciocolată etc) mai ales în primele 48 ore după procedeul de albire dentară. De asemenea, recomandăm utilizarea produselor profesionale pentru menținerea efectului de albire (paste de dinți și ape de gură) precum și reîmprospătarea la 6 luni a tratamentului prin 1-2 ședințe de albire la domiciliu.

Este adevărat că albirea dinților strică dinții?
Nu de puține ori am auzit mitul conform căruia procedeul de albire dentară este unul dăunător structurii dinților. Realitatea este că atât timp cât sunt respectate indicațiile fiecărui tip de produs, albirea dinților este un tratament sigur. Tratamentul de albire realizat în cabinetul dentar are avantajul că se realizează sub stricta supraveghere a echipei de specialiști, reducând astfel riscurile unor efecte nedorite.

Modalități de plată

plata in rate cu cardul la stomatologie

DentAplan 6/ DentAplan 12 – plata în 6-12 rate lunare egale, fără dobândă

Prin parteneriatele cu Banca Transilvania, Credit Eurpoe Bank şi ING, DentAplus oferă posibilitatea achitării planurilor de tratament în 6 respectiv 12 rate egale, fără dobândă.  Instrumentele ce intermediază această ofertă  sunt cardurile Star BT, Card AVANTAJ restectiv ING CREDIT CARD. Pentru mai multe informații