Clinică de stomatologie pentru copii

Stomatologie dedicată juniorilor din București

Home » Servicii » Clinica Stomatologie Pentru Copii Bucuresti

Când ești mic, totul e diferit…
…de aceea am pregătit un cabinet stomatologic pentru copii, gândindu-ne în primul rând la experiența plăcută pe care aceștia trebuie sa o aibă. Primele întâlniri cu un medic dentist trebuie să fie cat mai plăcute deoarece ele vor dicta modul în care micuțul va interacționa cu dentiștii toată viața.

În cadrul clinicii Dentaplus Dristor, am creat un cabinet de stomatologie pediatrică scos parca dintr-o poveste. Medicii dentiști pentru copii sunt pregătiți cu povești și jocuri astfel încât micuții vor fi mereu cu zambetul pe buze. Ne mândrim cu tratamente stomatologice pentru copii fără durere, cu o aparatură magică și instrumente care dau curaj.

Dincolo de stomatologia pentru copii , oferim și sfaturi pentru îngrijirea danturii celor mici, precum și îndrumări practice pentru când erup primii dinți sau perioada cand se schimbă dinții de lapte.

Cum puteți face mai interesant periajul dentar pentru cei mici?
Cuvântul cheie este “INTERACTIV”. Iar când spunem interactiv, ne gândim automat la periuțele electrice de la Philips Sonicare. Sunt dotate cu timer, etichete interschimbabile, tonuri muzicale amuzante și 2 trepte de putere.

Vă întrebați cum puteți face periajul dentar mai distractiv pentru copii?
Periuța electrică de la Philips Sonicare, special concepută pentru copii, pe lângă faptul că îndepărtează placa dentară eficient, furzniează tonuri muzicale distractive și antrenante. Totodată, cei mici pot personaliza periuța cu ajutorul etichetelor colorate interschimbabile.

Și uite așa, periajul devine o joacă.

Știați că și cei mici se pot înfrunta cu apariția tartrului?
Însă, în cazul copiiilor până în 14 ani, detartrajul nu este obligatoriu, ci se recomanda doar in situatiile in care specialistul pedodont le considera. Din acest motiv, cel mai ușor este să preveniți tartrul printr-o alimentație corectă și o igienă dentară strictă.

Două cauze posibile ale danturii strâmbe, numită în termeni medicali malocuzie dentară.
Fie maxilarul este prea mic și nu face față întregii danturi, care ajunge sa se suprapună, fie dinții sunt supradimensionați și se încalecă din această cauză.

Aplicat încă din anii copilăriei, aparatul dentar poate corecta rapid această problemă, deoarece, în acea perioadă maxilarul este mai flexibil, adaptându-se rapid la schimbări.

clinica stomatologica copii dentaplus
clinica stomatologica copii dristor

DENTAPLUS Dristor – Clinica stomatologica pentru copii

DATE DE CONTACT

Adresa: Str. Râmnicu-Vâlcea, Nr. 19, Bl. 23, Sc. 1, Ap. 1

Sector 3, Bucuresti, 031804

Telefon: 031.107.95.25 / 0722.337.009

PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00 – 22:00

Sâmbătă: 10:00 – 14:00

Duminică: Inchis

TE POȚI PROGRAMA ACUM LA UNA DIN CELE 2 LOCAȚII

După trimiterea formularului veți fi contactat de echipa Dentaplus pentru a vă confirma ziua și ora programării.

Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale si stocarea acestora pe durata perioadei de tratament si profilaxie, dar si pastrarea lor pana cand solicitati retragerea consimtamantului. Art.6(1)lit.(a) din GDPR si ridicarea standardului de sanatate orala a pacientilor nostri constituie interese legitime pentru care va solicitam in mod expres consimtamantul, inclusiv pentru programari.

andrei constantinovici doctor stomatolog

Modalități de plată

plata in rate cu cardul la stomatologie

DentAplan 6/ DentAplan 12 – plata în 6-12 rate lunare egale, fără dobândă

Prin parteneriatele cu Banca Transilvania, Credit Eurpoe Bank şi ING, DentAplus oferă posibilitatea achitării planurilor de tratament în 6 respectiv 12 rate egale, fără dobândă.  Instrumentele ce intermediază această ofertă  sunt cardurile Star BT, Card AVANTAJ restectiv ING CREDIT CARD. Pentru mai multe informații

Ce spun clienții noștri