FAST & FIXED

Implant dentar BREDENT SKY

Home » Servicii » Fast and fixed

Acest procedeu este recomandat pacienților ce și-au pierdut foarte mulți dinți sau cei ai căror dinți restanți au o implantare nesatisfăcătoare în os.

Procedeul permite extracția dinților nefolositori, inserarea unui număr restrâns de implanturi (4 la mandibulă sau 6 la maxilar) și realizarea unei proteze imediate într-un interval record de 24 ore.

etape fast fixed

AVANTAJELE FAST & FIXED

  1. Confortul unei danturi naturale în 24 ore: toate procedurile se realizează într-o singură zi!
  2. Evitarea procedurilor dificile, costisitoare și cu grad crescut de risc precum augmentări osoase masive sau sinus lift.
  3. Costuri reduse față de restaurările clasice pe implanturi dentare.
  4. Rezultate estetice imediate, grație calității și expertizei echipelor noastre implanto-protetice.

Studiu de caz

ÎnainteDupă

inainte fast fixeddupa fast fixed

Te poți programa acum la una din cele 2 locații

După trimiterea formularului veți fi contactat de echipa Dentaplus pentru a vă confirma ziua și ora programării.

Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale si stocarea acestora pe durata perioadei de tratament si profilaxie, dar si pastrarea lor pana cand solicitati retragerea consimtamantului. Art.6(1)lit.(a) din GDPR si ridicarea standardului de sanatate orala a pacientilor nostri constituie interese legitime pentru care va solicitam in mod expres consimtamantul, inclusiv pentru programari.

andrei constantinovici doctor stomatolog

Ce spun clienții noștri

Dr. Andrei Constantinovici răspunde la întrebări

andrei constantinovici doctor dentist

Medic specialist Protetică dentară, Estetică dentară, Implantologie, Doctor în șțiinte medicale

Deci cât durează să am dinți ficși?
De cele mai multe ori vorbim de 24 de ore din momentul în care se începe interveția chirurgcială până la montarea primului set de dinți ficși. În cazuri extrem de rare așteptarea se poate prelungi până la 72 ore.
Ce pot mânca cu dinții noi?
În primele 2 luni procesele de osteointegrare sunt în plin avânt și structura implanto-protetică trebuie protejată. De aceea se vor recomanda alimentele de consistență moale: supe, piure de cartofi, orez bine fiert, paste bine fierte, contraindicându-se complet incizia alimentelor dure.
Ulterior, după a 3-a lună se va crește progresiv consistența alimentelor.
De ce să mai schimb proteza provizorie cu una definitivă? Mă simt așa bine cu ea…
Proteza provizorie se confecționează dintr-un material moale care să nu atârne greu pe implanutrile încă tinere. De asemenea, materialul din care este realizat are în mod voit o rezistență scăzută pentru a proteja implanturile. În cazul în care pacientul mușcă inconștient cu forță dintr-un aliment de consistență crescută, este de preferat ca structura care cedează prima să fie proteza provizorie iar forța să nu ajungă la implanturile subiacente. Nu în ultimul rând, acest material provizoriu este unul poros și în timp poate suferi împregnări microbiene ce duc la aspectul și mirosul neplăcut al protezei.
Cum îmi întreâin dinții noi?
Menținerea igienei dentare în cazul unui purtător de punți dentare este net diferită față de cea în cazul unui individ cu dantura naturală. Cu atât mai mult în cazul punților pe implanturi. Igiena la domiciliu trebuie asigurată prin periaj dentar, utilizarea apei de gură, a super floss-urilor, dușurilor bucale și totul trebuie întreținut prin ședințe speciale de igienizare în cabinetele stomatologice.
ATENTIE: menținerea unor condiții de igienă coresunzătoare este cel puțin la fel de importantă ca etapa chirurgicală în sine!

Modalități de plată

plata in rate cu cardul la stomatologie

DentAplan 6/ DentAplan 12 – plata în 6-12 rate lunare egale, fără dobândă

Prin parteneriatele cu Banca Transilvania, Credit Eurpoe Bank şi ING, DentAplus oferă posibilitatea achitării planurilor de tratament în 6 respectiv 12 rate egale, fără dobândă.  Instrumentele ce intermediază această ofertă  sunt cardurile Star BT, Card AVANTAJ restectiv ING CREDIT CARD. Pentru mai multe informații