IMPLANT DENTAR MEGAGEN

O variantă de tratament minim invazivă și fără durere

Home » Servicii » Implant Dentar Megagen

Unul sau mai mulți dinți căzuți nu afectează doar sănătatea și estetica danturii, ci și încrederea în sine și relațiile sociale. Căderea dinților, fie din cauze genetice, fie din pricina accidentelor sau igienei necorespunzătoare, e o problemă care ne afectează viața în toate dimensiunile ei. Din fericire, medicina dentară modernă vine cu soluții premium, iar pentru dinții lipsă implantul dentar este cea mai eficientă variantă de tratament. Un implant dentar modern conturează o dantură perfect funcțională și cu o estetică deosebită, astfel că indiferent de numărul de dinți lipsă, implantul MegaGen va restaura dantura, redându-i funcționalitatea și estetica naturală.

Ce este implantul dentar megagen?

Un implant dentar înlocuiește rădăcina unui dinte pierdut, iar implanturile MegaGen reprezintă soluția premium de restaurare a dinților cu ajutorul implantologiei; o variantă extrem de rezistentă pentru molari, care oferă o estetică deosebită, implantul dezvoltat de MegaGen este prevăzut cu tehnologia Xpeed, care asigură integrare puternică, dar și regenerarea eficientă a osului maxilarului. Implantul dentar MegaGen vine, spre deosebire de alte sisteme de implanturi, cu o serie de particularități aparte: poate fi aplicat în aceiași ședință cu extracția, țesutul osos nu ia contact cu implantul, iar procedura de inserare se obține cu un sacrificiu minim la nivelul osului și al gingiei.

Cand ai nevoie de implantul dentar megagen?

Implanturile MegaGen este cea mai potrivită soluție pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă; ele sunt fabricate în Coreea, fiind fabricate din materiale premium, rezultând o procedură simplă și complet nedureroasă. Implantul MegaGen AnyRidge (cel mai avansat implant de acest tip) vine nu doar ca o soluție eficientă, ci ca una rapidă și adaptată problemelor pacientului, având un design unic, care înlocuiește la perfecție rădăcina dintelui natural.

9 spire revolutionare knife thread

De ce sa alegi implantul dentar megagen? Argumente pro si contra

Principalul avantaj al implantului dentar MegaGen este designul inovator; acesta conduce către o procedură chirurgicală mult mai simplă decât în cazul altor tipuri de implant dentar, iar timpul de recuperare este redus considerabil. Iată care sunt avantajele și dezavantajele implantului dentar MegaGen:

Care sunt avantajele implantului dentar megagen?

Dincolo de inovativitatea designului, iată care sunt alte avantaje ale tratamentului cu implanturi MegaGen:

 • tratament minim invaziv;
 • redă impecabil funcția osului și a dintelui lipsă;
 • tehnologie de proiectare avansată;
 • sacrificiu minim la nivelul osului și gingiei;
 • implantul este confecționat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, de o puritate superioară;
 • stabilitate maximă;
 • fără risc de necrozare a țesutului;
 • conexiunea implant-bont este una optimă, este extrem de rezistentă, riscul de fractură fiind minim;
 • are un design special, s-line, care îi conferă proprietăți estetice deosebite.

Exista dezavantaje in cazul implantului megagen?

Un dezavantaj al implantului dentar MegaGen este costul acestuia, fiind un procedeu costisitor, dar prețul diferă în funcție de complexitatea cazului. De asemenea, implanturile dentare MegaGen sunt de mai multe tipuri, pachetele financiare fiind deci diferite; implantul dentar MegaGen Anyridge este cel mai avansat din gamă, motiv pentru care va fi și cel mai costisitor. Alte posibile dezavantaje ale implantului Megagen sunt:

 • ele pot fi inserate doar de medici special instruiți, mai mult decât specializați;
 • este contraindicat în anumite situații, cum ar fi dependența de alcool, prezența bolilor cardiovasculare, deficiența imunitară, tulburările endocrine, prezența chisturilor în zona oro-maxilo-facială.

Cat costa implanturile dentare Megagen?

În funcție de tipul de implant MegaGen, costurile diferă; MegaGen Anyridge este soluția de tratament premium din gamă, fiind executată prin cele mai moderne și performante tehnici, costul final fiind unul ridicat. În cazul MegaGen AnyOne, costurile sunt mai reduse. În funcție de complexitatea problemei, medicul specialist va recomanda pachetul potrivit nevoilor și bugetului tău. Prețul mediu al unui implant MegaGen este de 2700 lei, iar acest tratament trebuie privit nu ca o cheltuială, ci ca o investiție în sănătate și stare de bine, pentru că o dantură frumoasă are puterea de a-ți readuce încrederea în sine.

Implantul poate fi aplicat în aceeași ședință cu extracția dentară (ceea ce înseamnă mai puține vizite la cabinet).

Țesutul osos nu ia contact direct cu implantul, ci cu pelicula de oxid de calciu pe care organismul o va percepe ca fiind proprie

Procedura de inserare se obține cu un sacrificiu minim la nivelul osului și al gingiei

Soluții de protezare

Ce variante de tratament avem cu ajutotul unui implant dentar Megagen Anyridge? Să nu uităm că în definitiv pacienții nu își doresc implanturi ci o dantură completă cu ajutorul căreia să își poată exercita funcțiile( masticație,vorbire etc) într-un mod corect și estetic. Indiferent că este vorba de un singur dinte lipsă sau de o edentație extinsă (chiar și totală), sistemul de implant dentar Megagen Anyridge asigură soluții de protezare.

conexiune hexagonala
platforma anatomica s-line ar

Astfel se pot confecționa:

 • Coroane dentare unitare pe implant, din diverse materiale (metalo – ceramice, zirconiu, integral ceramice)
 • Punți dentare pe implanturi, la fel din ceramică pe suport metalic sau din zirconiu
 • Punți totale, inclusiv în sisteme de tipul Fast and Fixed All on 4/ All on 6
 • Supraproteze pe capse/ bare, etc.

Soluția ideală

Implantul dentar rămâne cea mai bună soluție de înlocuire a dinților lipsă. Utilizarea lui crește simțitor confortul de viață al pacienților iar evoluția implantologiei, prin implementarea tehnologiilor moderne tranaformă procesul de inserare a implanturilor într-o experiență din ce în ce mai minim invazivă și mai simplă.

Care sunt etapele tratamentului cu implant dentar Megagen?

Consultatia initiala si planul de tratament

Implantul dentar MegaGen presupune un consult prealabil, amănunțit, în care medicul specialist va evalua starea de sănătate a pacientului. Aici se realizează și planul de tratament, care să răspundă nevoilor și bugetului pacientului.

Analize necesare si CT

Pentru ca procedura să se desfășoare regulamentar, sunt necesare mai multe analize, cum ar fi hemoleucograma, glicemia, colesterolul, timpi de sângerare, acid uric etc. Alături de aceste analize sunt necesare și o radiografie panoramică recentă, dar și o tomografie computerizată (CT); cea din urmă oferă informații despre starea țesutului osos.

Interventia de inserare a implanturilor

Inserarea implanturilor MegaGen vine cu un avantaj major: această intervenție poate fi realizată în același timp cu extracția, deci nu vor fi necesare alte vizite la stomatolog. Implantul dentar MegaGen înlocuiește la perfecție dintele lipsă, fiind o soluție modernă, nedureroasă și minim invazivă.

Care sunt posibilitatile dentare de protezare pe implant megagen

Pentru a ajunge la o dantură completă, cu funcționalitate și estetică maximă, sistemul de implant dentar MegaGen asigură diverse soluții de protezare:

 • coroane dentare unitare pe implant, realizate din diverse materiale (metalo-ceramice, zirconiu, integral ceramice);
 • punți dentare pe implanturi, din ceramică pe suport metalic sau din zirconiu;
 • supraproteze pe capse, bare etc;
 • punți totale, inclusiv în sisteme de tipul fast & fixed.

Studiu de caz

ÎnainteDupă

 

coroana dentara inainte coroana dentara dupa

Ce faci dupa montarea implanturilor Megagen?

După inserarea implanturilor MegaGen, firele sunt îndepărtate la 7 zile de la intervenție; în funcție de complexitatea tratamentului, în câteva luni celulele osoase se vor atașa pe suprafața implantului, atașându-se bontul de vindecare. Recuperarea după tratamentul cu implant MegaGen este rapidă, iar dintele poate fi folosit imediat, în mod normal; este necesară o igienizare orală sporită, iar pe termen lung, periajul dentar profesional trebuie efectuat la fiecare 6 luni.

Ce ai voie sa mananci dupa tratamentul cu implant dentar megagen?

În primele zile de la implantul dentar MegaGen, e indicată consumarea alimentelor moi (ouă, supe, sucuri, piureuri), alimente care nu necesită mestecare profundă și nu aplică presiune asupra danturii; e indicată consumarea cu precădere a lichidelor, iar alimentele crocante, tari, trebuie evitate. După recuperare, se poate reveni la obiceiurile alimentare de dinainte de tratament, chiar dacă acestea sunt tari, crocante sau necesită mai multă mestecare.

Trebuie sa iei tratament dupa montarea implanturilor?

Tratamentul cu implant MegaGen este o procedură minim invazivă și complet nedureroasă, iar tratamentul de după montarea acestuia nu e necesar; medicul poate prescrie analgezice, în eventualitatea în care apare un oarecare disconfort post-intervenție, însă acesta dispare în cel mai scurt timp posibil.

Igiena orala dupa montarea implanturilor

Implanturile dentare cer o atenție deosebită asupra igienizării orale; pe lângă periajul dentar realizat corect, de sus în jos, printr-o tehnică corectă de periere (de sus în jos, nu stânga-dreapta), un duș bucal nu trebuie neglijat; astfel, se asigură curățarea eficientă a spațiilor mai puțin accesibile.

Intrebari frecvente

Exista limita de varsta pentru implantul dentar?

Nu există limită de vârstă pentru implantul dentar MegaGen; medicul specialist va stabili dacă răspunsul la problemele pacientului este acest tip de tratament, în funcție de nevoile și bugetul său.

Tratamentul cu implant dentar megagen doare?

Mulțumită anesteziei locale, tratamentul cu implant dentar MegaGen nu doare și nu provoacă niciun disconfort. Mai mult de atât, nici post-intervenție nu apar senzații dureroase și inconfortabile, motiv pentru care activitățile cotidiene pot fi reluate imediat.

Este necesara anestezia pentru implantul dentar Megagen

Pentru ca pacientul să nu resimtă niciun disconfort în timpul acestei proceduri, intervenția se realizează sub anestezie locală. Părerile pacienților spun, în unanimitate, că procedura este deloc dureroasă, iar după intervenție nu s-au izbit de niciun fel de disconfort.

Cate implanturi imi pot pune?

Nu există un anumit număr de implanturi pe care pacienții și le pot pune; dacă totuși pacientul nu are deloc dinți (sau sunt în totalitate compromiși), se apelează la tehnici de implantologie mai complexe, care să răspundă necesităților.

Implantul dentar MegaGen rămâne o soluție optimă și elegantă pentru restaurarea dintelui / dinților lipsă; acesta crește confortul pacienților, întrucât dantura influențează nu doar calitatea vieții, ci și starea de bine și încrederea în sine. Implantologia modernă vine cu tehnologii premium, care răspund chiar și celor mai sensibile probleme, prin intervenții simple și minim invazive.

Te poți programa acum la una din cele 2 locații

După trimiterea formularului veți fi contactat de echipa Dentaplus pentru a vă confirma ziua și ora programării.

  Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale si stocarea acestora pe durata perioadei de tratament si profilaxie, dar si pastrarea lor pana cand solicitati retragerea consimtamantului. Art.6(1)lit.(a) din GDPR si ridicarea standardului de sanatate orala a pacientilor nostri constituie interese legitime pentru care va solicitam in mod expres consimtamantul, inclusiv pentru programari.

  andrei constantinovici doctor stomatolog

  Modalități de plată

  plata in rate cu cardul la stomatologie

  DentAplan 6/ DentAplan 12 – plata în 6-12 rate lunare egale, fără dobândă

  Prin parteneriatele cu Banca Transilvania, Credit Eurpoe Bank şi ING, DentAplus oferă posibilitatea achitării planurilor de tratament în 6 respectiv 12 rate egale, fără dobândă.  Instrumentele ce intermediază această ofertă  sunt cardurile Star BT, Card AVANTAJ restectiv ING CREDIT CARD. Pentru mai multe informații

  Ce spun clienții noștri