Implant dentar intr-o zi/ one day implant

Precizie și predictibilitate maximă

implant dentar megagen dentaplus

Home » Servicii » One Day Implant

Tratament susținut digital. Precizie și predictibilitate maximă.

Rezultatele sunt imediate: extracția dintelui irecuperabil, aplicarea implantului și a coroanei provizorii imediat (sau în maxim 24 ore).

Intervenții minim invazive – fără tăieturi, fără cusături.

Etapele One Day Implant

Asa cum îi sugerează și denumirea, tratamentul ONE DAY IMPLANT promite realizarea imediată a tratamentului de inserare de implant dentar și aplicare a unei coroane.
Secretul constă în planificarea detailiată a procedurii în mod digital. Cazul este diagnosticat exhaustiv, apoi se intemeiază planul de tratament iar în momentul intervenției, totul este practic deja gata înainte să inceapă. Chiar înainte de a se instala anestezia, specialiștii DENTAPLUS au deja pregătite implantul, ghidul chirurgical ce va ajuta la aplicarea implantului fără incizii suplimentare precum și coronița ce va fi aplicată imediat.
Tratamentul este unul complet nedureros și cu un grad maxim de siguranță, precizie și predictibilitate. “Socoteala de acasă se potrivește cu cea din târg” iar cel ce profită cel mai mult de pe urma acestei experiențe este pacientul.

Studiu de caz

ÎnainteDupă

 

implant dentar inainte implant dentar dupa

Te poți programa acum la una din cele 3 locații

După trimiterea formularului veți fi contactat de echipa Dentaplus pentru a vă confirma ziua și ora programării.

  Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale si stocarea acestora pe durata perioadei de tratament si profilaxie, dar si pastrarea lor pana cand solicitati retragerea consimtamantului. Art.6(1)lit.(a) din GDPR si ridicarea standardului de sanatate orala a pacientilor nostri constituie interese legitime pentru care va solicitam in mod expres consimtamantul, inclusiv pentru programari.

  andrei constantinovici doctor stomatolog

  Modalități de plată

  plata in rate cu cardul la stomatologie

  DentAplan 6/ DentAplan 12 – plata în 6-12 rate lunare egale, fără dobândă

  Prin parteneriatele cu Banca Transilvania, Credit Eurpoe Bank şi ING, DentAplus oferă posibilitatea achitării planurilor de tratament în 6 respectiv 12 rate egale, fără dobândă.  Instrumentele ce intermediază această ofertă  sunt cardurile Star BT, Card AVANTAJ restectiv ING CREDIT CARD. Pentru mai multe informații

  Ce spun clienții noștri

  Dr. Andrei Constantinovici răspunde la întrebări

  andrei constantinovici doctor dentist

  Medic specialist Protetică dentară, Estetică dentară, Implantologie, Doctor în șțiinte medicale

  Deci cât durează să am dinți ficși?
  De cele mai multe ori vorbim de 24 de ore din momentul în care se începe interveția chirurgcială până la montarea primului set de dinți ficși.  În cazuri extrem de rare așteptarea se poate prelungi până la 72 ore.
  Ce pot mânca cu dinții noi?
  În primele 2 luni procesele de osteointegrare sunt în plin avânt și structura implanto-protetică trebuie protejată. De aceea se vor recomanda alimentele de consistență moale: supe, piure de cartofi, orez bine fiert, paste bine fierte, contraindicându-se complet incizia alimentelor dure.
  Ulterior, după a 3-a lună se va crește progresiv consistența alimentelor.
  De ce să mai schimb proteza provizorie cu una definitivă? Mă simt așa bine cu ea…
  Proteza provizorie se confecționează dintr-un material moale care să nu atârne greu pe implanutrile încă tinere. De asemenea, materialul din care este realizat are în mod voit o rezistență scăzută pentru a proteja implanturile. În cazul în care pacientul mușcă inconștient cu forță dintr-un aliment de consistență crescută, este de preferat ca structura care cedează prima să fie proteza provizorie iar forța să nu ajungă la implanturile subiacente. Nu în ultimul rând, acest material provizoriu este unul poros și în timp poate suferi împregnări microbiene ce duc la aspectul și mirosul neplăcut al protezei.
  Cum îmi întrețin dinții noi?
  Menținerea igienei dentare în cazul unui purtător de punți dentare este net diferită față de cea în cazul unui individ cu dantura naturală. Cu atât mai mult în cazul punților pe implanturi. Igiena la domiciliu trebuie asigurată prin periaj dentar, utilizarea apei de gură, a super floss-urilor, dușurilor bucale și totul trebuie întreținut prin ședințe speciale de igienizare în cabinetele stomatologice.
  ATENTIE: menținerea unor condiții de igienă coresunzătoare este cel puțin la fel de importantă ca etapa chirurgicală în sine!