DIGITAL SMILE DESIGN

#YouCanSayAnythingWithASmile

Home » Servicii » Smile Design

smile design dentist

Smile Design este un concept prin care pacientul poate vedea rezultatele tratamentului înainte că tratamentul să înceapă. Implică prefigurarea viitoarelor coroane şi/sau faţete din materiale provizorii, astfel încât pacientul se poate hotărî dacă va acceptă tratamentul propus de medic sau nu.

Materialele utilizate nu sunt costisitoare deci smile design preview-ul este un procedeu accesibil. Iar dacă pacientul decide continuarea tratamentului în cadrul clinicii DentAplus , preview-ul este gratuit.

Conform statisticilor realizate de către Academia Americană de Cosmetică Dentară, principalul factor de decizie în realizarea unei reabilitări orale îl reprezintă estetică zâmbetului. A fost unul dintre lucrurile de care am ţinut cont atunci când am început să dezvolt latura de digital smile design la DentAplus.

Pre-vizualizarea zâmbetului final, de după tratament, în armonie cu trăsăturile fetei, pe baza unor simulări digitale făcute pornind de la statusul danturii, conferă încredere şi nerăbdare pacientului.

Inventată şi certificată internaţional acum 8 ani de zile de către Christian Coachman, #digitalsmiledesigningul este, la #dentaplus, varianta mea de a spune că stomatologia schimbă vieţi în cele mai subtile moduri.

Studiu de caz

ÎnainteDupă

 

albire inainte albire dinti dupa
bijuterii dentare

Bijuterii dentare

Pentru un zâmbet cu un plus de personalitate se poate opta pentru aplicarea unei bijuterii dentare. Ornamentele se prezintă în diverse dimensiuni, forme şi culori, iar tehnica de aplicare este una complet noninvazivă şi total reversibilă.

Te poți programa acum la una din cele 3 locații

După trimiterea formularului veți fi contactat de echipa Dentaplus pentru a va confirma ziua și ora programării.

  Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale si stocarea acestora pe durata perioadei de tratament si profilaxie, dar si pastrarea lor pana cand solicitati retragerea consimtamantului. Art.6(1)lit.(a) din GDPR si ridicarea standardului de sanatate orala a pacientilor nostri constituie interese legitime pentru care va solicitam in mod expres consimtamantul, inclusiv pentru programari.

  andrei constantinovici doctor stomatolog

  Modalități de plată

  plata in rate cu cardul la stomatologie

  DentAplan 6/ DentAplan 12 – plata în 6-12 rate lunare egale, fără dobândă

  Prin parteneriatele cu Banca Transilvania, Credit Eurpoe Bank şi ING, DentAplus oferă posibilitatea achitării planurilor de tratament în 6 respectiv 12 rate egale, fără dobândă.  Instrumentele ce intermediază această ofertă  sunt cardurile Star BT, Card AVANTAJ restectiv ING CREDIT CARD. Pentru mai multe informații

  Ce spun clienții noștri