totul despre albirea dintilor dentaplus

Totul despre albirea dintilor in clinica Dentaplus

Probabil unul din cele mai solicitate tratamente in clinicile noastre este acela de albire dentara. Din ce in ce mai multi pacienti isi doresc un zambet estetic, iar datoria noastra, la Dentaplus, este sa ne asiguram ca putem acorda pacientilor nostri tratamente cosmetice eficiente si in acelasi timp non-invazive. Estetica dentara trebuie realizata intr-un context de siguranta: este obiectivul nostru continuu sa studiem si sa adoptam cele mai eficiente tehnici de albire dentara, dar si cele mai blande si nedureroase, astfel incat sa oferim pacientilor nu numai un zambet alb, ci si o experienta placuta.

Am observat o confuzie a pacientilor privind tehnicile de albire dentara, acest lucru provenind probabil din varietatea mare de metode de albire lansate pe piata. Cand cauti pe Google “ albire dinti “, primesti o sumedenie de informatii, din pacate nu in intregime corecte. Nu toate variantele sunt eficiente…ba mai mult, unele din ele pot fi chiar periculoase. De aceea, este foarte bine sa va consultati medicul dentist pentru a identifica varianta optima pentru albirea dintilor si pentru a alege o solutie personalizata.

Despre albirea dentara se pot povesti foarte multe: exista produse si metode de albire dentara la domiciliu comercializate in mod curent in farmacii sau supermarketuri ( paste de dinti,apa de gura etc), produse profesionale pentru albirea acasa ( pe care vi le ofera doar medicul dentist), precum si produse destinate procesului de albire profesionala in cabinetul dentar.

Albirea “over the counter”, oferita in afara cabinetului stomatologic (pastele de dinti “ minune” care promit un zambet de Holliwood ) nu realizaeaza din pacate decat cel mult o depigmentare a dintilor prin indepartarea petelor de cafea sau de ceai, spre exemplu, insa nu albesc efectiv dintii. Acestea atrag de multe ori printr-un pret mai scazut insa eficienta este minima. Pe de alta parte, un tratament profesional pentru albirea dintilor, condus de un medic dentist, este mult mai eficient.

In clinicile Dentaplus din Bucuresti folosim cu rezulate exceptionale sistemul Philips Zoom! Dupa un consult initial de specialitate in care observam caracteristicile danturii fiecarui pacient, urmeaza realizarea unei proceduri de igienizare care curata dintii de placa bacteriana si tartru asigurand astfel un contact maxim intre produsele de albire si suprafata dentara . Pacientii nostri beneficiaza astfel de rezultate exceptionale de albire , fara sensibiitate dentara si fara sa riste afectarea smaltului sau a gingiilor.

Te asteptam si pe tine sa incerci. Daca vrei sa afli cat costa albirea dentara, apasa aici. Iar daca doresti o programare, apasa aici.

Te asteptam sa zambim impreuna! Let’s #wowyoursmile !
Echipa DENTAPLS!

lampa pentru albire dinti philips
Nu sunt comentarii

Postează un comentariu